banner13

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı!

Yeni Malatyaspor’da 3-2’lik Konyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Şubat 2021 Pazar 17:32
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı!

Süper Ligin 26.haftasında sahasında 2-0 üstün olduğu karşılaşmada İttifak Holding Konyaspor’a 3-2’likskorla mağlup olan Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. 

Sezon başında Yeni Malatyaspor’un başına geçen ve gerek kadro gerekse de oyuncu değişikliklerindeki kararlarıyla eleştirilen Hamzaoğlu’nun geleceği, son oynanan Konyaspor maçında takımın 2-0 üstün iken 3-2 mağlup olması sonrası merak konusu olmuştu. 

Konyaspor mağlubiyeti sonrası Yeni Malatyaspor yönetimi bir toplantı gerçekleştirirken, takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı.

Yeni Malatyaspor, Hamza Hamzaoğlu nezaretinde çıktığı 25 Süper Lig maçında 7 galibiyet, 9 mağlubiyet, 9’da beraberlik yaşarken, 30 puan toplayabildi. 51 yaşındaki teknik adam, Perulu oyuncu Cueva ile yaşadığı sorun sonrası oyuncuyu kadro dışı bırakmış ve sarı siyahlı kulüp, bu oyuncuyla yollarını ayırmıştı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 21.02.2021 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.