banner13

Taraftardan Gevrek'e "Satılık kulüp" tepkisi!

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada "20 milyon getirin bugün görevi bırakacağım" diyerek, kulüp başkanlığına aday olacak olan isimlerin 20 milyon vermesini talep etti. Bu sözler, Yeni Malatyaspor taraftarlarının tepkisine neden oldu. Taraftar, “Yeni Malatyaspor kulübü satılık mal mı ki, 20 milyonu getiren başkan olsun ve Adil Gevrek, başkan olduğu zaman kulübe kaç lira verdi ki şimdi de kulübe fiyat biçiyor?''  diyerek tepkilerini dile getirdi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
03 Haziran 2020 Çarşamba 19:25
Taraftardan Gevrek'e "Satılık kulüp" tepkisi!

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada "20 milyon getirin bugün görevi bırakacağım" diyerek, kulüp başkanlığına aday olacak olan isimlerin 20 milyon vermesini talep etti. Bu sözler Yeni Malatyaspor taraftarlarının tepkisine neden oldu. Taraftar, “Yeni Malatyaspor kulübü satılık mal mı ki, 20 milyonu getiren başkan olsun ve Adil Gevrek, başkan olduğu zaman kulübe kaç lira verdi ki şimdi de kulübe fiyat biçiyor?''  diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kulüp televizyonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Kulübün borcuyla ilgili net rakam veren Gevrek, “Şu an ligler tamamlanırsa kulübün borcu 40 ile 45 milyon TL arasındadır. Kalan sekiz maç sonunda alınan galibiyetlerle bu borç düşecektir” ifadelerini kullandı.

Gevrek, FETÖ’den ceza alan Menajer Ersin Güreler ile bağlantısının olduğu yönündeki soruya, “Menajer Ersin Güreler'in FETÖ'den ceza almasından sonra bütün ilişkilerini kestiğini ve kendisini suçlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını kaydetti.

"20 MİLYON GETİRİN BUGÜN BIRAKACAĞIM"
Kendisinin gitmesi yönünde söylemler olduğunu, bırakıp gitmeyi düşünmediğini belirten Gevrek, “Ortaya başkan adayları çıkıyor ya 20 milyon getirin bugün bırakacağım. ‘Malatya olarak başkanın verdiği parayı da verip, yollarız’ dediler. Tamam o parayı ver, ben o parayı da kulübe bağışlayacağım. Para verebilecek birini getirebiliyorsanız, kulübün menfaati için getirin. Ama bugün bırakıp gittim, kim gelecek?” diye konuştu.

"YENİ MALATYASPOR KULÜBÜ SATILIK MAL MI?"
Gevrek’in bu açıklamalarının ardından kamuoyunda değişik yorumlar yapılmaya başlandı. Taraftarlar, ''Yeni Malatyaspor kulübü satılık mal mı ki, 20 milyonu getiren başkan olsun ve Adil Gevrek, başkan olduğu zaman kulübe kaç lira verdi ki şimdi de kulübe fiyat biçiyor?''  diyerek tepkilerini dile getirdi.

Ayrıca başkan Adil Gevrek'in ''20 milyonu getiren başkan olur'' söylemi, akıllara Yeşilçam'ın usta oyuncusu Şener Şen'in baş rolde oynadığı 'Züğürt Ağa' filmini getirdi. Züğürt ağa, filmde kendisine ait olan köyü satılığa çıkartmıştı.

MHP'DEN SERT TEPKİ!
Öte yandan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı da Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in açıklamalarının ardından yaptığı yazılı açıklamada, “Yeni Malatyaspor Başkanı Sayın Adil Gevrek'in katıldığı, sunuculuğunu takımın maaşlı çalışanı, basın mensubu görünümlü yalakanın yaptığı bir program izledik. Üç saat süren bu programda kamuoyunu rahatlatan yada vekilimizin söylediği sözlerini yalanlayacak somut bir açıklama yapılmamıştır. Her ne kadar Sayın Başkan anlattığı konularda isim vermemeye çalışsa da programın sunucusu ısrarla isim verin diye fitne fesat yaymaya çalışmıştır. Hatta yalakalık sınırını aşıp vekilimizin ismini kendi vermiştir. Ayrıca sürekli başkanın sözünü keserek maaşında iyileştirme yapılması için kendi kendine ahkam kesip BÜYÜK MALATYASPOR taraftarına bağırıp laf söyleyip ukalalık yapmıştır. Bu yaptığın fitne fesatı MHP camiası unutmayacaktır. Gereken cevabı her yerde sana vermeye devam edeceğiz. Biz lig sonuna kadar konuşmama kararı aldık. Takım zarar görmesin diye. Son olarak birkez daha söylüyoruz. Bizim derdimiz şahıslar değil, bizim derdimiz MALATYASPOR. Takımın başında kimin olduğunun önemi yok, kim takımı bu hale getirirse onuda eleştiririz. Teşekkür ettiğin kişilerle çıkar ilişkin dostluğun olabilir onlarda senin yanlışını görmeye bilir. Ama biz doğruları söylemeye devam edeceğiz. Çünkü bizim derdimiz MALATYA ve MALATYASPOR.” İfadelerine yer verdi.

ERTV HABER MERKEZİ


Son Güncelleme: 03.06.2020 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.