banner13

Şumudica: Sürpriz isimler takıma katılacak

Spor Toto Süper Lig ekibi Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Marius Şumudica, takıma sürpriz isimlerin katılacağını belirtti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
06 Ocak 2022 Perşembe 11:42
Şumudica: Sürpriz isimler takıma katılacak

Spor Toto Süper Lig ekibi Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Marius Şumudica, takıma sürpriz isimlerin katılacağını belirtti.

Sarı siyahlı takımın Rumen teknik direktörü Marius Şumudica, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem transferler hakkında hem de takımdaki son durum hakkında bilgiler verdi.

Şumudica, sosyal medya üzerinden taraftarlara yönelik yaptığı paylaşımda, “Malatya’da sizler için kaldım, göreve başladığımdan beri işlerin olması için çok çalışıyorum. Malatya’yı 1. ligde tutacağım çalışmalarımı sürdürmek istedim. Sonuna kadar savaşacağıma söz verdim ve yapacağım şey bu. İstediğimiz ve sizin de istediğiniz oyuncularla anlaşmak için her gün çalışıyorum. Tablodaki durumumuz göz önüne alındığında bu kolay bir iş değil. Şu ana kadar 4 yeni oyuncu transfer etmeyi başardık. 2 tanesi zaten aramızda. Azubuike ve Donsah bizimle antrenman yaptı” ifadelerine yer verdi.

Rumen çalıştırıcı, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve takıma sürpriz isimlerin katılacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Lyon ve Rennes’de oynayan Mehdi Zeffane 2 veya 3 gün içinde bizimle olacak. Daha önce Türkiye’de forma giymiş bir stoper ile görüşmelerimiz sürüyor. Herkes için sürpriz olacak. 3 transfere daha odaklanacağım. Gaziantep’ten Dicko’yu kadroya katmak istiyorum. 10 numara istiyorum ve bu Guilherme. Bu oyuncularla, ayakta kalmayı hak eden güçlü bir takım olacağımızı düşünüyorum. Yine de bu oyuncuları ikna etmek kolay değil.”

Şumudica, taraftarların “Adem Büyük gidecek mi kalacak mı?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Adem Büyük Göztepe’ye gitmesi doğru değil. O benim kaptanım, soyunma odasında sağ kolum. Sumudica Malatyaspor’un teknik direktörü olduğu sürece burada kalacak. Aramızda çok iyi bir bağ var. Tüm transferlerimizi tamamlayacağımız 12 Ocak’tan itibaren lig benim için gerçekten başlayacak. O andan itibaren, beni ve işimi yargılayabilirsiniz. Sevginizi veya nefretinizi göstereceksiniz. İşte o zaman Malatya gerçekten Sumudica’nın takımı olur. Umarım tüm sorularınıza cevap vermişimdir”

FERDİ DURDU/ ERTV                                        

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.