banner13

Sergen Yalçın üç büyüklere kaybetmedi

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Aralık 2019 Salı 16:23
Sergen Yalçın üç büyüklere kaybetmedi

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’la geçen BtcTurk Yeni Malatyaspor, aldığı galibiyetle adından söz ettiriyor.

Ligde 2017-2018 ve 2018-2019 sezonunda ortaya koyduğu performansla spor otoritelerinin dikkatini çeken ve takdirini toplayan sarı kırmızılı takım, tarihinde ilk kez bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil ederek, ülke puanına katkıda bulundu. Ligde üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, geride kalan iki sezonda ortaya koyduğu başarılı performansı sergilemeye devam ediyor.

Sezon başında takımın başına geçen teknik direktör Sergen Yalçın, oynattığı futbolla hem takımını zirveye taşıyor hem de takdir topluyor. Tecrübeli teknik adam, ligin ilk yarısında üç büyüklere karşı kaybetmedi.

Teknik direktör Sergen Yalçın önderliğinde sahasında Galatasaray ile 1-1, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılı takım, Beşiktaş’ı ise deplasmanda 2-0’la geçti.

DEPLASMANDA 12 PUAN TOPLADILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon geride kalan 15 haftalık süreçte deplasmanda 12 puan toplayarak, bu anlamda zirvede yer aldı.

15 haftalık bölümde 8 deplasman maçına çıkan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 3’ünü kazandı. 3 karşılaşmada berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılılar, 8 deplasman maçında rakip ağları 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gol gördü.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.