banner13

Şenol Güneş, BYMS’nin kampını ziyaret etti!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kampını ziyaret etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
10 Ocak 2020 Cuma 16:21
Şenol Güneş, BYMS’nin kampını ziyaret etti!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Süper Lig takımlarının kamplarına bir dizi ziyaretlerde bulundu. Güneş, devre arası kapsamında Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kampına da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımın kamp yaptığı otelde A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'i ağırladı.

Ziyarette kulüp ikinci başkanı Selim Pilten, sportif direktör Ali Ravcı, kulüp genel müdürü Selçuk Günaydın ve teknik heyette yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirilirken, kulüp başkanı Adil Gevrek, A Milli Takıma 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılar diledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ise yöneticiler ve teknik heyetle bir süre görüşerek, istişarede bulundu.

Sarı kırmızılı kulüp, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e takımın formasını hediye etti.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.