banner13

Sadık Çiftpınar'dan skandal hareket!

Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçına Sadık Çiftpınar’ın skandal hareketi damga vurdu. Taraftarların kendisine tepkisi göstermesi üzerine taraftara dönüp sakandal bir hareket yapan Sadık Çiftpınar büyük tepki aldı. Taraftarın tepkisi daha da artınca oyundan alındı. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
19 Mart 2022 Cumartesi 19:20
Sadık Çiftpınar'dan skandal hareket!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-0 kaybeden Yeni Malatyaspor, ligde kalma umutlarını iyice tüketti. Küme düşmesi neredeyse kesinleşen Yeni Malatyaspor'da taraftarlar da oyunculara tepki yağdırdı.

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Sadık Çiftpınar karşılaşma esnasında top ayağına geldiğinde taraftar tarafından protesto edildi. Bunun üzerine taraftarlar utanç verici, şoke eden bir hareketle karşılaştı.

Yeni Malatayspolu Sadık Çiftpınar, kendisini protesto eden taraftarlara dönüp skandal bir hareket yaptı. Bu hareket sonrası çılgına dönen taraftarlar tepkisini arttırarak Sadık'ı yuhalamaya başladı. Sadık, kaptanlık pazubandını çıkararak kenara geldi ve yedek kulübesine değişiklik işaretinde bulundu. Takım arkadaşları ve Kasımpaşalı futbolcuların sakinleştirmesi sonrası, 3 dakika oyuna devam ettikten sonra oyundan çıkarıldı ve yerine Philip Awuku'a geçti.

Bu skandal sonrası Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar'ın maç içerisindeki hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 19.03.2022 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.