banner13

Pütürge içeride, İdmanyurdu dışarıda

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta altıncı haftada Pütürge Belediyespor, sahasında Gaziantep Ankasspor’u konuk ederken, Malatya İdmanyurdu ise Nizipspor’a konuk olacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Ekim 2019 Cuma 15:38
Pütürge içeride, İdmanyurdu dışarıda

BAL 2.Grup’ta altıncı hafta karşılaşmaları 27 Ekim Pazar günü oynanacak. Grup’ta geride kalan 5 hafta sonunda 0 (sıfır) puanı bulunan Pütürge Belediyespor, altıncı haftada sahasında Gaziantep Ankasspor’u konuk edecek.

Pütürge İlçe Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Mersin Bölgesi Bölgesel Hakemi Burak Doğru yönetecek. Doğru’nun yardımcılıklarını Mersin Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemleri Rüştü Muhammed Orcan ile Rahman Alim Sakarya yapacak. Mücadelede, Osmaniye Bölgesi Bölgesel Hakemi Hasan Rıza Akol dödüncü hakem olarak görev yapacak.

Grup’ta altıncı haftada 6 puanlı Malatya İdmanyurdu ise deplasmanda Nizipspor ile karşı karşıya gelecek.

Gaziantep Nizip İlçe Stadı’nda oynanacak ve saat 14.00’d başlayacak olan karşılaşmayı Muş Bölgesi Bölgesel Hakemi Gürkan Tanoğlu yönetecek. Tanoğlu’nun yardımcılıklarını Bingöl Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemi Zahit Yanılmaz ile Elazığ Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemi Osman Sağır yapacak. Mücadelede, Elazığ Bölgesi Bölgesel Hakemi Olcay Yıldırım dördüncü hakem olarak görev yapacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.