banner13

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen maçlar...

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 9 Şubat Pazar günü Pazar İlçe Stadı’nda oynanması planlanan Pazarspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor müsabakası, olumsuz hava koşullarından dolayı ertelendi. Pazar İlçe Stadı karla kaplanırken, mücadele ileri bir tarihe ertelendi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Şubat 2020 Salı 15:14
Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen maçlar...

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 9 Şubat Pazar günü Pazar İlçe Stadı’nda oynanması planlanan Pazarspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor müsabakası, olumsuz hava koşullarından dolayı ertelendi. Pazar İlçe Stadı karla kaplanırken, mücadele ileri bir tarihe ertlendi.

Süper Lig'in 21. Haftasında 10 Şubat Pazartesi günü oynanması planlanan Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası, tüm hafta sonu boyunca ülkenin Kuzey ve Doğu bölgelerini etkisi altına alan olumsuz hava şartlarından dolayı Trabzon ve çevre havalimanlarındaki uçuşların iptal olması, Çaykur Rizespor kafilesinin de İzmir'e ulaşamaması nedeniyle ertelendi.

Karşılaşmanın oynanacağı tarih Futbol Federasyonu tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacak.

Ayrıca yine olumsuz hava koşulları nedeniyle TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de hafta sonu oynanması gereken ve ileri bir tarihe ertelenen karşılaşmalar şöyle:

TFF 1. Lig

Giresunspor - İstanbulspor

TFF 2. Lig

Hekimoğlu Trabzon - GMG Kırklarelispor

Gümüşhanespor - Başkent Akademi FK

TFF 3. Lig

Yomraspor - Serik Belediyespor

Fatsa Belediyespor - Kozan Spor FK

Pazarspor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Artvin Hopaspor - Sultanbeyli Belediye Spor

Kızılcabölükspor - 52 Orduspor FK.

FERDİ DURDU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.