banner13

MYB, Muğlaspor’a kaybetti

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Muğlaspor’a 1-0 yenildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Kasım 2019 Pazar 18:58
MYB, Muğlaspor’a kaybetti

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Muğlaspor’a 1-0 yenildi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 13.haftada deplasmanda Muğlaspor ile karşı karşıya geldi. Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Murat Türkoğlu, Bülent Korkmaz, Halil Altun hakem üçlüsü yönetti.

Muğlaspor sahaya Yunus Emre Genç, Mustafa Acar, Güray Fırat, Sami Can Özkan, Mehmet Akif Şerifoğlu, Anıl Yıldırım, Rıdvan Çelik, Batuhan Süer, Muhammed Emel, Ramazan Özkabak, Murat Can Bölükbaşı ile çıktı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise Emrah Tuncel, Sefa Korkmaz, Deniz Işık, Erhan Gözetlik, Halil İbrahim Can, Ramazan Çavuş, Ali Kemal Başaran, Furkan Yiğit, İbrahim Tokay, Alpay Aldemir ve Mustafa Pınar on biriyle mücadele etti.

Muğlaspor, ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılaşmayı 53.dakikada Murat Can Bölükbaşı’nın kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Mücadelede, Halil İbrahim Can, 51.dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Muğla deplasmanında aldığı mağlubiyetle birlikte 9 puanda kaldı ve haftayı son sırada tamamladı.

FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.