banner13

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kritik maçta 3 puanı hedefliyor

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 9'uncu haftasında sahasında konuk edeceği İstanbul ekibi Modafen karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Ekim 2019 Perşembe 16:47
Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kritik maçta 3 puanı hedefliyor

TFF 3.Lig 3.Grup'ta alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, İstanbul ekibi Modafen'i konuk edecek. Mücadele, Pazar günü 14.00'da Yeşiltepe Spor Komplesinde oynanacak.

Grup'ta geride kalan 8 hafta sonunda 1 galibiyet, 7'de mağlubiyet alarak 3 puanla son sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 8 haftalık süreçte 4 beraberlik, 4'te mağlubiyet ile 4 puan toplayabilen ve bir üst sırasında yer alan Modafen'i yenerek, ligin dibinden kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik direktör Mehmet Ak yönetiminde ilk galibiyetini elde eden turuncu yeşilliler, Modafen karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Modafenspor karşılaşmasını Çorum Bölgesi Klasman Hakemi Ahmet Ecevit yönetecek. Ecevit'in yardımcılıklarını Kayseri Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Ahmet Ulu ile Ankara Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Caner Kurt yapacak. Mücadelede, Nevşehir Bölgesi Bölgesel Hakemi Ali Kılıç ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.