banner13

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Bayrampaşa’ya konuk olacak!

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 18.haftada Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi Bayrampaşa ile karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
10 Ocak 2020 Cuma 16:17
Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Bayrampaşa’ya konuk olacak!

2019-2020 sezonunda ilk yarıyı 17 karşılaşmada aldığı 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet ve 15 puanla 17.sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarıya deplasmanda başlayacak.

İlk yarıda ilk 6 haftalık bölümde puan kazanamayan ancak daha sonra toparlansa da kırmızı çizginin üzerine çıkamayan turuncu yeşilliler, 18.haftada 12 Ocak Pazar günü 13.30’da deplasmanda Bayrampaşa’ya konuk olacak.

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi Klasman Hakemi Yunus Emre Çakar yönetecek. Çakar’ın yardımcılıklarını Uçak Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Melih Kurtuluş ile Denizli Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Ethem Potuk yapacak. Mücadelede, Manisa Bölgesi Bölgesel Hakemi Melih Sayın ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ligin ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-0 Bayrampaşa’nın üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.