banner13

Malatya Necatibey Ortaokulu 3’te 3 yaptı

Malatya Necatibey Ortaokulu,  Kadınlar Hentbol 2.Ligi G grubunda oynadığı 3 maçı da kazanarak başarı üzerine başarı elde ediyor.  

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
16 Ocak 2022 Pazar 14:35
Malatya Necatibey Ortaokulu 3’te 3 yaptı

Malatya Necatibey OrtaokuluKadınlar Hentbol 2.Ligi G grubunda oynadığı 3 maçı da kazanarak başarı üzerine başarı elde ediyor.  

Kadınlar Hentbol 2.Ligi G grubunda oynadığı 3 maçı da kazanan Necatibey Ortaokulu kız takımı, bu sezon ligde başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Necatibey Ortaokulu, Hentbol Ligi’nde oynanan maçlarda, Gaziantep Spor Kulübü'nü 33-22, Şanlıurfa Güneşin Çocukları Spor Kulübü'nü 43-9 ve son olarak da Kahramanmaraş Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü'nü 37-15 yendi. 

Necatibey Ortaokulu kız takımı, deneyimli antrenörü Yeliz Fırat koordinesinde grubu birinci olarak tamamlamak için çaba gösteriyor.

KAYNAK: İHA                                         

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.