banner13

Malatya Bayanlar Spor Kulübü 7.Grup’ta mücadele edecek

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2019-2020 sezonunda 7.Grup’ta yer alacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
16 Ekim 2019 Çarşamba 17:44
Malatya Bayanlar Spor Kulübü 7.Grup’ta mücadele edecek

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2019-2020 sezonunda da Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde mücadele etmek için başvuruda bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde yer alan takımların mücadele edeceği grupları belirledi. Buna göre, Malatya Bayanlar Spor Kulübü bu sezon 7.Grup’ta yer alacak.

Kadınlar 3. Ligi, 9 Kasım 2019 Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile başlayacak. 11 takımlı 2, 10 takımlı 3, 9 takımlı 1 ve 6 takımlı 3 grupta toplam 79 takımın mücadele edeceği ligde, maçlar 6 takımlı gruplarda dört devreli lig usulüne göre, diğer gruplarda ise çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Lig sonunda 11,10 ve 9'lu grupları ilk 3 sırada bitiren 18 takım ile 6'lı grupları ilk 2 sırada bitiren 6 takım play-off oynamaya hak kazanacak.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün mücadele edeceği 7.Grup’ta şu takımlar yer alıyor:

“Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor, Adana Akdeniz Demir Spor, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, Şanlıurfa Gençlik Spor, Hatay Dumlupınarspor, Malatya Bayanlar Spor, 1939 Güney Yıldızı Spor, Gaziantep Karataş Spor, Tavla Gençlik Spor, Adanagücü.”

Grup’ta birinci hafta maçlarının programı şöyle:

Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor-Adana Akdeniz Demir Spor

Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor-Şanlıurfa Gençlik Spor

Hatay Dumlupınarspor-Malatya Bayanlar Spor

1939 Güney Yıldızı Spor-Gaziantep Karataş Spor

Tavla Gençlik Spor-Adanagücü

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.