banner13

Kritik maçı Cüneyt Çakır yönetecek

Spor Toto Süper Ligin 21.haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasında yarın akşam 20.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Ocak 2022 Perşembe 14:41
Kritik maçı Cüneyt Çakır yönetecek

Spor Toto Süper Ligin 21.haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasında yarın akşam 20.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 21.haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre, yarın akşam 20.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Göztepe karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ile Deniz Caner Özaral yapacak.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Marius Şumudica, ligin 13.haftasında Giresunspor deplasmanında 1-0 mağlup oldukları karşılaşmayı yöneten Cüneyt Çakır hakkında, “Giresunspor maçını Türkiye'nin en iyi hakemi olarak gösterilen bir hakem yönetti. Ben hiçbir şekilde bize adaletli davrandığını düşünmüyorum. Herkes ekmek parası için buraya geliyor, futbolcularımız ter döküyor. Bir maç için günlerce, haftalarca antrenman yapıyoruz ama verilen yanlış bir karardan ötürü maçı kaybediyoruz. Bu üzücü oluyor. Dünyanın her yerinde adaletin olmasını istiyorum. Ben futbolda çalıştığım için futbolda adalet olsun istiyorum” yorumunu yapmıştı.

Spor Toto Süper Lig’de 21.hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler şunlar:

14 Ocak Cuma

20.00 Beşiktaş-Gaziantep Futbol Kulübü: Arda Kardeşler

20.00 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Göztepe: Cüneyt Çakır

15 Ocak Cumartesi

13.30 Adana Demirspor – Yukatel Kayserispor: Sarper Barış Saka

16.00 Vavacars Fatih Karagümrük - Çaykur Rizespor: Ümit Öztürk

16.00 Demir Grup Sivasspor - Trabzonspor: Mete Kalkavan

19.00 Fraport TAV Antalyaspor - Fenerbahçe: Atilla Karaoğlan

16 Ocak Pazar

13.30 Altay - Aytemiz Alanyaspor: Volkan Bayarslan

16.00 GZT Giresunspor - Kasımpaşa: Yaşar Kemal Uğurlu

19.00 Atakaş Hatayspor - Galatasaray: Erkan Özdamar

FERDİ DURDU/ ERTV

Son Güncelleme: 13.01.2022 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.