banner13

Kaplanın iç saha karnesi rakiplerini korkutuyor!

Yeni Malatyaspor, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 9 iç saha maçını da kaybetmedi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Aralık 2020 Cuma 18:25
Kaplanın iç saha karnesi rakiplerini korkutuyor!

Yeni Malatyaspor, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 9 iç saha maçını da kaybetmedi.

Süper Lig'deki dördüncü sezonunu geçiren Yeni Malatyaspor, sahasında oynadığı maçları kaybetmiyor. Malatya ekibi, bu sezon ligdeki 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik alırken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da bu başarısını sürdürerek oynadığı 3 karşılaşmayı da kazandı. Sarı-siyahlılar, 6 maçta 14 puan toplayarak ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanırken, bu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandırıp, kalesinde ise 3 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, iç sahada oynadığı maçlarda Antalyaspor'u 1-0, Gençlerbirliği'ni 2-1, Denizlispor ve Kasımpaşa'yı da 2-0’lık skorlarla mağlup etti. Sarı-siyahlı ekip, Göztepe ve Medipol Başakşehir ile ise 1-1 berabere kaldı.

Yeni Malatyaspor, sahasındaki Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında da Artvin Hopaspor, Etimesgut Belediyespor ve Hekimoğlu Trabzon'u mağlup ederek saf dışı bıraktı.

Sahasında yenilgisi bulunmayan sarı-siyahlılar, bu serisini hafta sonu oynayacağı Erzurumspor maçında da sürdürmek istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.