banner13

Kahraman Fırat, İl Temsilcileri toplantısına katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol İl Temsilcileri toplantısı 29-31 Ekim tarihleri arasında Antalya'da yapıldı. Toplantıya, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat’ta katıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Kasım 2019 Cuma 14:49
Kahraman Fırat, İl Temsilcileri toplantısına katıldı

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında yapılan toplantıya 73 ilin Futbol İl Temsilcisi 78 ilin ASKF Başkanı ve Amatör İşler Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Toplantıda, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi’nin yanı sıra Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat’ta yer aldı.

Toplantıda konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, “Bir sezonda 120.000 civarında müsabakanın organizasyonunu yapan Futbol İl Temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Yerel Liglerde oynanan 11 ayrı kategoride toplamda 17.000 takımın statüsünü hazırlamak, müsabaka programını yapmak, oynanan müsabakaların kayıtlarını tutmak gibi önemli sorumlulukları yerine getiriyorsunuz. Özellikle futbol altyapımız sizlere emanet. 11-12 yaşlarında futbola ilk başlayan çocuklarımızın sizin organizasyonlarınızla futbola başlıyor. Federasyon Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulumuzun her zaman yanınızda olduğunu bilin. Sizlere 2019-2020 Sezonunda başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.