banner13

İşte BYMS’nin gündemindeki 3 yerli oyuncu!

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarı için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı takım, Guilherme’nin durumuna göre, takıma direkt katkı sağlayacak en az 2 oyuncuyu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Ocak 2020 Perşembe 16:13
İşte BYMS’nin gündemindeki 3 yerli oyuncu!

Antalya kampında kulüp başkanı Adil Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı ve teknik direktör Sergen Yalçın bir toplantı gerçekleştirdi ve transferi masaya yatırdı.

Sarı kırmızılı takımda özellikle teknik direktör Sergen Yalçın, istediği mevki ve oyuncularla ilgili yönetime bir kez daha isteğini iletti. Gerçekleştirilen toplantıda Fenerbahçe’den Mehmet Ekici ve Alper Potuk ile Beşiktaş’tan Oğuzhan Özyakup’un isimleri ön plana çıktı.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Ekici ve Alper Potuk ile ilgili, “Çok isimler söylendi. Oğuzhan Özyakup, Mehmet Ekici ve Alper Potuk önemli oyuncular. Bir ya da ikinci oyuncu alacağız. Dediğimiz şartlar oluşursa bu isimler neden olmasın, olabilir. Bunlar kariyerli, iyi oyuncular. Şuanda herhangi bir girişim yok ama bu isimler olabilir. Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk ve Mehmet Ekici’nin isimleri geçtiği için söylüyorum; değerli oyuncular. Belki de her takımın isteyeceği oyuncular. Tabi ki gündemimizde var. Hem Mehmet Ekici hem de Alper Potuk ile alakalı ama şartlar oluşursa olabilir. Şartlar oluşmadığı için herhangi bir girişimimiz olmadı. Şartlar oluşursa bu oyuncular olabilir” açıklamasında bulundu.

Gevrek, transfer çalışmalarıyla ilgili “Mevcutta iyi bir takımımızın olduğunu düşünüyorum. Aksayan yerlerimiz var mı, var. Zaten aksayan yerlerimiz olmazsa daha farklı bir yerde olurduk. Puan kayıplarını yaşamazdık. Bir Anadolu takım olarak ‘ön tarafımız çok iyi’ diyoruz. Orta alan ve arka tarafta öyle olsa o zaman çok çok iyi olur. Hepsini bir arada yürütmek kolay olmuyor, ekonomik dengeleri de gözetmek gerekiyor. Transferde belirli yerlere ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Hocamızla da bunu net bir şekilde konuştuk. Bir ya da iki transfer yapmak istiyoruz ama ekonomik dengeyi de bozmadan. Bizim limitle ilgili bir sıkıntımız yok. 3-4 transferde yapabiliriz ama bir oraya bakmıyoruz, kendi koyduğumuz bütçeye bakıyoruz. Kulübün dengesini bozmamaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

Adil Gevrek, Guilherme’yle ilgili ise şunları söyledi: “En çok konuşulan oyuncumuz Guilherme. İsmi devre arasında farklı takımlarla anılıyor. Sosyal medya ve basında da ismi çok konuşuldu. Guilherme bizim için çok önemli bir oyuncu, geçen sene ve bu sene çok katkı sağladı, daha da sağlayacağına inanıyorum. İyi ve kaliteli bir oyuncu bizde 1,5 yıl daha kiralık anlaşması devam ediyor. Türkiye’ye gelirken de başka takımları tercih etmedi, bize geldi. Çok talibi vardı ama ‘sadece size geleceğim’ dedi. Büyük takımlardan teklif gelirse tabi ki oyuncuya kolaylık yapacağız. Şu anda resmi bir teklif yok, resmi teklif olursa, kulübün ve oyuncunun menfaatini düşünürüz. Asla önü kesilmeyecek. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anılıyor ama resmi bir teklif olmadığı sürece bir şey söylememiz etik olmaz.”

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.