banner13

“Her geçen gün iyiye gidiyoruz”

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Hakkı Çelikel, takımın her geçen gün iyiye gittiğini söyledi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
30 Ekim 2019 Çarşamba 17:03
“Her geçen gün iyiye gidiyoruz”

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Hakkı Çelikel, takımın her geçen gün iyiye gittiğini söyledi.

Çelikel, Süper Lig'in 9. haftasında sahalarında 4-0 mağlup ettikleri İstikbal Mobilya Kayserispor maçında iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, “Takımımız İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında çok iyi bir futbol oynadı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar takımımız üstün bir futbol oynadı. İyi futbol ve mücadele neticesinde de farklı galip geldik. Sahamızda, taraftarlarımızın desteğiyle galip geldiğimiz ve galibiyet serisini sürdürdüğümüz için mutluyuz” diye konuştu.

İyi bir ekip olduklarını ve her geçen gün daha iyiye gittiklerini kaydeden Çelikel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ligde üst üste galibiyetler aldık. İyi bir takımımız var. Her geçen günde daha iyiye gidiyoruz. Takımın mücadelesinden ve performansından son derece memnunuz. Üst üste aldığımız galibiyetlerle de yükselişimizi sürdürüyoruz.”

Çelikel, Kasımpaşa maçını kazanarak, yükselişlerini sürdürmek istediklerini belirterek, “Yukatel Denizlispor maçıyla başladığımız yükselişimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki Kasımpaşa maçını da kazanıp, galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. İyi bir kadromuz var ve güçlü bir takımız. Ligde şuanda ofansif anlamda en iyi futbolu oynayan takımlardan biriyiz. Ligde de oynadığımız karşılaşmalarda bunu gösterdik. Aldığımız skorlarda bunu en iyi şekilde yansıtıyor. Bu süreci böyle sürdürmek istiyoruz” dedi.

16 PUANLA ÜÇÜNCÜ SIRADA YER ALIYORLAR

Süper Lig'deki son 3 maçını kazanarak önemli bir çıkış yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 16 puanla 3. sıraya yerleşti. Sarı kırmızılılar, ligde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Sarı kırmızılılar, ligde üst üste üçüncü galibiyetini alarak yükselişini sürdürdü. 9 karşılaşma sonunda 16 puana ulaşan Btcurk Yeni Malatyaspor, haftayı gol averajıyla Trabzonspor’un önünde üçüncü sırada tamamladı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon iç saha maçlarındaki performansıyla parmak ısırtıyor. Sarı kırmızılılar, ligde şuana kadar çıktığı 5 iç saha maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İç sahada 5 maçta 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 15 gol kaydetti.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.