banner13

"Hedefimiz ligde alt sıralardan bir an önce kurtulmak"

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 10.haftayı 1 puanla kapattı. 10 hafta sonunda 7 puan toplayan turuncu yeşilliler, haftayı 17.sırada tamamladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Ekim 2019 Pazartesi 16:52
"Hedefimiz ligde alt sıralardan bir an önce kurtulmak"

Sezona kötü bir başlangıç yapan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 9.haftada sahasında Modafen karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından 10.haftada deplasmanda İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor ile 1-1 berabere kaldı. Geride kalan 4 hafta sonunda 7 puan toplayan turuncu yeşilliler, kötü başlangıcın ardından yavaş yavaş lige ısınmaya başladı.

Grup'ta geride kalan 10 hafta sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 7'de mağlubiyet alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ligin 11.haftasında 3 Kasım Pazar günü deplasmanda Yozgatspor 1959 FK ile karşılaşacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Tahsin Yılmaz, Halide Edip Adıvarspor deplasmanında 1-0 geriye düşmelerine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmasını bildiklerini ifade etti.

Yılmaz, önemli bir deplasmandan 1 puan çıkarttıklarını kaydederek, "Ligin güçlü takımlarından Halide Edip Adıvarspor deplasmanında mağlup duruma düşmemize rağmen beraberlik golünü bulmamız çok önemliydi. İstanbul deplasmanında puanla döndüğümüz için mutluyuz. Burada emeği geçen sahada başarı ile mücadele eden futbolcularımı ve teknik heyetimizi kutluyorum" dedi.

Grup'ta 7 puana ulaştıklarını ifade eden Yılmaz, "Halide Edip Adıvarspor deplasmanından puanla dönmek önemliydi. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Şuan ki hedefimiz ligde alt sıralardan bir an önce kurtulmak. Bunu başaracak güçte bir ekibiz" diye konuştu.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.