banner13

Guilherme, Yeni Malatyaspor’da kaldı!

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques’in Beşiktaş’a transferi iptal oldu. Guilherme, ikinci yarıda da sarı kırmızılı takımın formasını giyecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
15 Ocak 2020 Çarşamba 12:37
Guilherme, Yeni Malatyaspor’da kaldı!

Uzun süredir hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Guilherme’nin siyah beyazlı takımda anlaşma sağladığı iddia edilmişti. Brezilyalı oyuncunun menajeri Beşiktaş ile bir görüşme gerçekleştirirken, transfer şuana kadar netleşen bir durum olmadı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’unda Sivas’ta Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmada yedek soyunan ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Guilherme’nin Beşiktaş’a transferinin takım harcama limitine takıldığı ileri sürüldü.

Brezilyalı oyuncunun siyah beyazlı takıma transfer olmak için fedakarlık yapmaya hazır olduğu ve Yeni Malatyaspor’dan alacaklarından feragat edeceği iddia edilirken, İstanbul temsilcisinin Türkiye Futbol Federasyonu’nun "Takım Harcama Limitine uygulanan faiz oranına" ilişkin kararına itirazını reddetmesi sonrası bu transfer çıkmaza girdi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın, Guilherme’nin transferiyle ilgili “Bir görüşmeler oldu ama herhalde neticelenmedi. Tam olarak o konuda ne oldu ne bitti bilmiyorum. Fazla bir bilgim yok ama şuanda bizimle beraber olduğu için bizim oyuncumuz. Kupa maçında ikinci yarıda kullandık, hafta sonu da büyük ihtimalle kullanmayı düşünüyoruz. Herhalde transfer bitene kadar netleşir” açıklamasında bulundu.

Guilherme'nin menajeri Marcelo Robalinho, ''TFF limitleri nedeniyle Beşiktaş ile anlaşamadık. Guilherme, Yeni Malatyaspor ile devam edecek.” Açıklamasını yaptı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Son Güncelleme: 15.01.2020 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.