banner13

Gıyabında seçilen Ayboğa istifa etti! Gevrek yeni senaryo hazırlıyor

Yeni Malatyaspor’da tiyatroya dönen Olağan Seçimli Genel Kurulunun ardından senaryolar devam ediyor. Kongrede olmadığı halde Adil Gevrek’in hazırladığı liste ile gıyabında Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı seçilen Aziz Ayboğa ve beraberindeki yöneticiler istifa etti. Kulübün kayyuma kalıp, hesapların incelenmemesi için her yolu deneyen Gevrek, şimdi yeni bir senaryo hazırlıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Haziran 2022 Salı 16:13
Gıyabında seçilen Ayboğa istifa etti! Gevrek yeni senaryo hazırlıyor

Yeni Malatyaspor geçtiğimiz pazar günü yapılan Olağan Seçimli Genel Kurulda Kulip Başkanı Adil Gevrek’in son dakikadaki hamlesiyle gıyaplarında yönetime seçilen Aziz Ayboğa ve beraberindeki yöneticiler bugün noter ve yazılı dilekçeler aracılığıyla istifalarını sundular.

“KAYYUMA KALIRSA HESAPLAR İNCELENECEK”
Adil Gevrek'in kulübün kayyumma kalıp, hesapların ilgili mahkemeler tarafından incelenmemesi için her yolu denediği Yeni Malatyaspor'da, gıyabında başkan seçilen Aziz Ayboga ve mazbatasını almamış yönetimi istifalarini noter, faks ve dilekçe yoluyla kulube ulaştırdilar.

Kulüp Genel Müduru Selçuk Günaydın'a son dakika hamlesi yaptırarak, adaysız kalan ve kayyuma gitmesine kesin gözüyle bakılan kulübü şimdilik 15 gün daha kayyumdan uzak tutan Adil Gevrek, yeni senaryolara başvuruyor.

“GEVREK HESAP VERMEDEN İSTANBUL’DA İŞ HAYATINA DEVAM ETMEYİ PLANLIYOR”
Bir taraftan kendisinden sonra hesapların incelenmemesi için mücadele eden Gevrek, diğer yandan da takımda satilabilecek futbolcular Tetteh ve Mustafa'yı kendi insiyatifiyle nakde çevirip, kendi dönemindeki SGK ve Vergi borçlarını ödemeyi planlanıyor. Sivil bir yeni yönetimin kulübü alması halinde yaklaşık 400 milyon liralık borcu devrederek, hesap vermeden iş hayatına İstanbul’da devam etmeyi planlayan Gevrek'in, Ayboğa hamlesinden sonra yeni oyununun ne olacagi merakla bekleniyor.

“TAKIMLA BİR OYUNCAK GİBİ OYNANIYOR”
Öte yandan Yeni Malatyaspor’un 4 Haziran’da gerçekleştirilen ve Gevrek’in kendi delegelerine kendisini aklattığı 2022 yılı Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı sonrası 26 Haziran’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulunun ardından hesaplar konusunda şeffaf davranılmadığı ve takımla bir oyuncak gibi oynandığı, herkesin farklı hesaplar içerisinde olduğu gözler önündeyken, hatta mali kongre divan tarafından mahkemeye taşınmışken şehre de takıma da kimsenin sahip çıkmaması kamuoyunun tepkisine neden oluyor.

ERTV HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 28.06.2022 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.