banner13

Fenerbahçe maçında gözler o ikilide olacak

Btcturk Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Sarı kırmızılı takım, ligde üç sezonda dört büyüklere karşı sahasında aldığı iyi sonuçlara bir yenisini eklemek istiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
22 Kasım 2019 Cuma 15:46
Fenerbahçe maçında gözler o ikilide olacak

Ligde 11 haftada 18 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 12.haftada sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Ligde ilk 6 haftada 7 puan kazanan, 5 haftalık süreçte ise 3 galibiyet, 2’de beraberlikle 11 puanı hanesine yazdıran BtcTurk Yeni Malayaspor, 24 Kasım Pazar günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Ligde geçen sezon Fenerbahçe’yi sahasında mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, üç sezonda dört büyüklere karşı sahasında aldığı iyi sonuçlara bir yenisini daha eklemek istiyor.

Fenerbahçe karşılaşmasında BtcTurk Yeni Malatyaspor’da sakatlıktan dönen Fofana, Bifouma ve Chaaleli kadroda yer alabilecek.

Sarı kırmızılı takımda gözler için Guilherme Costa Marques ile Adis Jahovic’in üzerinde olacak. Sarı kırmızılı takımın forvet oyuncusu Adis Jahovic, ligde geride kalan 11 karşılaşmada 9 gol kaydederken, gol krallığında zirvede yer alıyor.

11 maçta 990 dakika sahada kalan Adis Jahovic 9 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Jahovic, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 4 karşılaşmada 3 kez rakip ağları havalandırmayı başarmıştı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme ise 11 karşılaşmada 817 dakikada forma giydi. Guilherme, 11 karşılaşmada 4 gol kaydedip, 6’da asist yaptı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.