banner13

“Dolu dolu bir sene geçirdim”

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan iki sezonun güzel geçtiğini ifade ederek, bu sezonunda kendileri adına güzel gittiğini söyledi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
16 Ekim 2019 Çarşamba 17:51
“Dolu dolu bir sene geçirdim”

24 yaşındaki oyuncu, kulüp televizyonunda yayınlanan ‘Futbolcunun Dünyası’ programında samimi açıklamalarda bulundu.

Futbola 8 yaşında Trabzonspor’un altyapısında başladığını ifade eden Rahman Buğra Çağıran, 12 yaşına kadar futbolla ilgili temel eğitimlerini aldıktan sonra 3.Lig’de Arsinspor formasıyla profesyonel futbol kariyerine başladığını anlatı.

Genç oyuncu, iki sezon Arsinspor’un formasını giydikten sonra BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olduğunu kaydederek, “Geldiğim ilk sene çok güzel bir şampiyonluk elde ettik. Çok keyifli bir şampiyonluktu. İnanılmaz bir arkadaşlık, ortam ve futbolla şampiyonluk elde ettik. Herkesin hayal ettiği Süper Lig’e yükseldik. Takımca Süper Lig’de futbol oynamaya başladık” dedi.

Spor Toto Süper Lig’e yükseldikten sonra sağlam adımlar atmanın önemli olduğunu dile getiren Çağıran, şunları kaydetti: “Bunu futbola dönüştürürsek ilk hedef ligde kalmaktı. Gayet de başarılı olduk. O sezonda bizim adımıza güzel oldu. Sağlam bir adım attıktan sonrada ikinci senede adımı yükseğe çıkartmak gerekiyordu. Hedef Avrupa Ligi’ne gitmekti, onu da başardık. Güzel bir sene oldu. Dolu dolu bir sene geçirdim. Bu senede çok güzel geçiyor.”

Çağıran, en büyük hayalinin A Milli Takımın formasını giymek olduğunu kaydederek, “Avrupa’da futbol oynamayı çok istiyorum. Bunun çok örneği var. İnşallah bizde bu yolda yürüme şansını yakalarız ve ülkemizi her açıdan gururlandırırız” dedi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.