banner13

"Devre arası mutlaka 3 oyuncu almamız gerekiyor"

Süper Lig’de ilk yarıyı 24 puanla sekizinci sırada tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın, yönetimden en az 3 oyuncu istediğini söyledi. Yalçın, mutlaka transfer yapılması gerektiğini ifade ederek, yönetime raporunu sunduğunu belirtti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
30 Aralık 2019 Pazartesi 16:26
"Devre arası mutlaka 3 oyuncu almamız gerekiyor"

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayarak, 24 puan topladı ve devreye sekizinci sırada girdi.

İlk yarının sonlarına doğru üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçen sarı kırmızılılar, Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması sonrası izne ayrıldı. 4 Ocak’ta Antalya’da toplanacak olan takım, 5 Ocak’ta devre arası kamp çalışmalarına start verecek.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda Demir Grup Sivasspor ile eşleşen ve ilk maçı 14, 15, 16 Ocak tarihlerinden birinde Sivas’ta oynayacak olan sarı kırmızılı takım, tarihin netleşme sürecine kadar hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek.

Kupa maçının tarihinin netleşmesinin ardından Antalya’dan Sivas’a geçecek olan sarı kırmızılılar, tarihe göre Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için ya direkt İstanbul’a geçecek ya da Malatya’ya dönecek.

Yaklaşık 10günlük bir devre arası kamp çalışması yapacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu kapsamda 1 ya da 2 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor.

Süper Lig Cemil Usta 2019-2020 sezonu 16, 17, 18 ve 19 Ağustos 2019 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla başlamıştı.

2019-2020 sezonunda ilk yarı, 29 Aralık’ta oynanacak olan karşılaşmalarla birlikte tamamlanmış olacak. İkinci yarı, 17, 18, 19 ve 20 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak. Süper Lig’de 2019-2020 sezonu 17 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçını 18.haftada İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir ile oynayacak.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda Demir Grup Sivasspor ile eşleşen BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk maçı 14, 15, 16, 17 Ocak tarihlerinin birinde deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 21, 22, 23 Ocak tarihlerinde birinde evinde oynayacak.

Takımın teknik patronu Sergen Yalçın, devre arasındaki transfer çalışmalarıyla ilgili yayıncı kuruluş beIN Sporst’a açıklamada bulundu.

Transfer yapmaları gerektiğini ifade eden Yalçın, “Bunu yönetimle paylaştık. Mutlaka 3 tane oyuncu almamız lazım. Yüzde yüz bunu da yönetime bildirdim” dedi.

Yalçın, devre arası mutlaka 3 oyuncu almaları gerektiğine dikkat çekerek, “Daha güçlü bir Malatya için transfer yapmamız lazım. Stoperde zaten eksiğimiz var. Bize mutlaka stoper ve orta saha lazım. Yönetime de raporu verdim. Mutlaka bu oyuncuları almalıyız” diye konuştu.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.