banner13

“Çok kaliteli bir maç değildi”

Göztepe’nin teknik sorumlusu Ersan Parlatan, Malatya deplasmanından puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Haziran 2020 Pazar 15:25
“Çok kaliteli bir maç değildi”

Göztepe’nin teknik sorumlusu Ersan Parlatan, Malatya deplasmanından puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

Ersan Parlatan, 2-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor müsabakasının zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini ve maça bu yönde hazırlandıklarını ifade etti.

Parlatan, maçla ilgili şunları söyledi: “Yeni Malatyaspor’un 3 puana ihtiyacı vardı, küme düşme hattında. Oyunda dengeli bir görüntü çizdik, çok kaliteli bir maç değildi bunu açıkça söyleyebiliriz. Karşılaşmanın ilk yarısında çok net bir pozisyonu kaçırdık. 1-0 geri düştük, ikinci yarı büyük bir çabamız oldu. Oyunu dengeledik, üstünlük kurduk, pozisyonlar bulmaya çalıştık. Çok net pozisyonlar yakalayamasak da tam 1-1’lik skoru yakalamışken hemen peşinden kalemizde gol görmek bizi üzdü. Bizim beraberlik golü atmamızdan sonra Yeni Malatyaspor büyük riskler alacaktı, bizde istediğimiz oyunu alan bulduğumuz anda etkili oyuncularla sağlayacakken kötü bir gol yedik. Burada hepimizin çok dikkatli olması lazım, özellikle oyuncuların. Puansız ayrıldığımız için çok üzgünüz. Bir puan, belki 3 puan alma niyetindeydik. Bunu yapamadığımız için üzgünüz ama bunun mutlaka telafisi olacaktır. İyi skorlar alarak iyi bir görüntü çizmeye başlayacağımıza eminim.”

FERDİ DURDU, YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Son Güncelleme: 21.06.2020 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.