banner13

BYMS ve Adis Jahovic PFDK’ya sevk edildi

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile takımın forvet oyuncusu Adis Jahovic, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
31 Aralık 2019 Salı 15:42
BYMS ve Adis Jahovic PFDK’ya sevk edildi

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile takımın forvet oyuncusu Adis Jahovic, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nce 31.12.2019 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıklandı. Buna göre, BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29 Aralık’ta deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca, sarı kırmızılı takımın forvet oyuncusu Adis Jahovic, "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 30.12.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan açıklama şöyle: “BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 29.12.2019 tarihinde oynanan GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.-BTC TURK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu ADIS JAHOVIC'ın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 30.12.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Hukuk Müşavirliği, Gaziantep Futbol Kulübü’nü, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verdi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.