banner13

BYMS, üç eksikle maça çıkıyor

BtcTurk Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü karşısına 3 eksikle çıkıyor. Sarı kırmızılılarda cezalı olan Hadebe ile Murat Yıldırım’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Fofana, Ankara ekibi karşısında forma giyemeyecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
06 Şubat 2020 Perşembe 16:25
BYMS, üç eksikle maça çıkıyor

Süper Ligin 21.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, yarın akşam sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

Alanyaspor maçında gördükleri sarı kartlar sonrası cezalı duruma düşen Teenage Hadebe ile Murat Yıldırım, MKE Ankaragücü maçında kadroda yer alamayacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da cezalı oldukları için Aytemiz Alanyaspor maçında kadroda yer alamayan Afriyie Acquah ve Robin Yalçın’ın ise cezaları sona erdi. Her iki oyuncuda teknik direktör Kemal Özdeş’in görev vermesi halinde MKE Ankaragücü maçında forma giyebilecek.

DÜDÜK, FIRAT AYDINUS’TA

20.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Aleks Taşcıoğlu ile Erdem Bayık yapacak. Mücadelede, Amasya Bölgesi Klasman Hakemi Bilal Köseoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Müsabakanın VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR hakemliğini ise İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yiğit Arslan yapacak.

10 MAÇTA 1 GALİBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 kez galip gelebildi. Sarı kırmızılılar, Süper Lig’deki son 10 maçında 8 puan toplayabildi.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, son 10 lig maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşadı.

Ligin dokuzuncu haftasında sahasında Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonraki bölümde ligde oynadığı 10 karşılaşmada istikrarsız bir görüntü ortaya koydu.

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden sarı kırmızılı takım, o günden bugüne ligde galibiyet yüzü göremedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de oynadığı son 10 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

10.hafta deplasman Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

11.hafta deplasman Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

12.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

13.hafta deplasman Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-3

14.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

15.hafta deplasman Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2

16.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

17.hafta deplasman Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

18.hafta deplasman Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

19.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşması deprem nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

20.hafta deplasman Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.