banner13

BYMS, Sergen Yalçın’a verilen ceza için Tahkim’e başvurdu

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın’a verilen ceza nedeniyle bir savunma hazırlayarak, Tahkim Kurulu’na başvurdu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Kasım 2019 Cuma 16:08
BYMS, Sergen Yalçın’a verilen ceza için Tahkim’e başvurdu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın’a, ligin 10.haftasında İstanbul’da oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında, ‘müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle’ 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 26 bin TL para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yalçın’a verilen cezayla ilgili, “Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü teknik sorumlusu Ali Rıza Sergen Yalçın’ın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 26.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. Aynı müsabakada, BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü teknik sorumlusu Ali Rıza Sergen Yalçın hakkında tedbire uymama eylemi nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir” açıklaması yapıldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü, teknik direktör Sergen Yalçın’a verilen 4 maçlık ceza sonrası harekete geçti. Sarı kırmızılı kulüp, bir savunma hazırlayarak, Tahkim Kurulu’na itirazda bulundu. Tahkim Kurulu’nun itirazı değerlendirdikten sonra vereceği nihai karar beklenecek.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.