banner13

BYMS sahasında 7 puan topladı

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında şuana kadar oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan topladı.  

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Ekim 2019 Perşembe 14:34
BYMS sahasında 7 puan topladı

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 8 haftalık bölümde  4 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyet alarak 13 puan toplayan ve puan tablosunda beşinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 27 Ekim Pazar günü 14.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk edecek.

Sarı kırmızılılar, ligde geride kalan 8 haftada 4 iç saha, 4'te deplasman maçına çıktı. İç sahada oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan toplayan sarı kırmızılılar, deplasmanda ise 6 puan kazandı.

SAHASINDA 2 GALİBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar sahasında oynadığı 4 karşılaşmanın 2'sini kazanırken, 1'inde berabere kaldı, 1'ini ise kaybetti.

Ligin ilk haftasında evinde Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, üçüncü haftada sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 3-2'lik skorla mağlup oldu. Ligin beşinci haftasında konuk ettiği Galatasaray ile 1-1 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, yedinci haftada ise evinde Yukatel Denizlispor'u 5-1 mağlup etti.

HEDEF ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk kez üst üste ikinci galibiyetini aldı. Sarı kırmızılılar, ligin 9.haftasında konuk edeceği İstikbal Mobilya Kayserispor'u da yenerek, üst üste üçüncü galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

Sezona Medipol Başakşehir karşısında aldığı galibiyetle başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, altıncı haftada kadar üst üste iki galibiyet alma başarısını gösterememişti.

Süper Ligin yedinci haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u 5-1'lik skorla mağlup eden sarı kırmızılılar, sekizinci haftada ise deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 2-0 yendi ve bu sezon üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.