banner13

BYMS, ofansif futboluyla göz dolduruyor

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon ofansif futboluyla dikkat çekiyor. Ofansif anlamda güçlü bir kadroya sahip olan sarı kırmızılılar, ligde 9 haftalık bölümde rakip ağları 22 kez havalandırdı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Ekim 2019 Pazartesi 16:37
BYMS, ofansif futboluyla göz dolduruyor

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 9 hafta sonunda 22 gol kaydetti. Yukatel Denizlispor ağlarını 5, İstikbal Mobilya Kayserispor ve MKE Ankaragücü ağlarını 4'er kez havalandıran BtcTurk Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir'e 3, Aytemiz Alanyaspor'a ve İttifak Holding Konyaspor'a 2'şer, Trabzonspor ve Galatasaray'a ise 1'er gol attı. Sarı kırmızılılar, sadece ligin altıncı haftasında deplasmanda oynadıkları Antalyaspor karşılaşmasında gol atma başarısı gösteremedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, güçlü bir ofansif hatlarının olduğunu ifade ederek, "Guilherme ve Fofana ile başlıyoruz, Bifouma ve Gökhan Töre ile devam ediyoruz. Bu hattımız gerçekten çok güçlü. Yani belki de Türkiye’de kimsede olmayan ofansif hat bizim takımda var. Bu yüzden çok memnunuz" dedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de 9 haftalık bölümde kaydettiği goller şöyle:

Birinci hafta Medipol Başakşehir 3

İkinci hafta Trabzonspor 1

Üçüncü hafta Aytemiz Alanyaspor 2

Dördüncü hafta MKE Ankaragücü 4

Beşinci hafta Galatasaray 1

Yedinci hafta Yukatel Denizlispor 5

Sekizinci hafta İttifak Holding Konyaspor 2

Dokuzuncu hafta İstikbal Mobilya Kayserispor 4.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.