banner13

BYMS, ligin en hırçın takımları arasında

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısı itibariyle gördüğü kart sayılarına göre en hırçın takımlar arasında yer aldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
31 Aralık 2019 Salı 17:53
BYMS, ligin en hırçın takımları arasında

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ilk yarısı tamamlandı. Yeni Malatyaspor, sezonun ilk yarısında 17 haftalık bölümde 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5’e mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılı takım, 17 hafta sonunda topladığı 24 puan ve gol averajıyla sekizinci sırada yer aldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da futbolcular, ligin ilk yarısında 41 sarı 4’te kırmızı kart gördü. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Gaziantep Futbol Kulübü, Göztepe, İstikbal Mobilya Kayserispor, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ve MKE Ankaragücü ile birlikte ilk yarının en hırçın takımı oldu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Adis Jahovic, Mustafa Akbaş, Robin Yalçın ve Eren Tozlu 1’er kırmızı kart gördü.

Sarı kırmızılılarda defans oyuncusu Mustafa Akbaş ile Robin Yalçın 3 sarı 1’de kırmızı kartla oynadı. Takımın forvet oyuncuları Adis Jahovic ile Eren Tozlu ise ilk 11’de başladığı 17 karşılaşmada 1 sarı, 1’de kırmızı kart gördü. Sağ bek oyuncusu Ghaylen Chaaleli, İssam Chebake ve Sakıb Aytaç ilk yarı itibariyle 4’er sarı kart gördü.

Guilherme Costa Marques, Mitchell Donald, Afriye Acquah, Murat Yıldırım ve Erkan Kaş 3’er, Teenage Hadebe ve Moryke Fofana 2’şer, Thievy Bifouma, Özer Özdemir ve Arturo Mina 1’er sarı kart gördü.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYASPOR- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.