banner13

BYMS, İstanbul'da seriyi sürdürmek istiyor

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de üst üste aldığı 3 galibiyetle zirveye tırmanışını sürdürürken, bu iyi gidişi Kasımpaşa ve Göztepe deplasmanlarında alacağı iyi sonuçlarla devam ettirmek istiyor. Yarın,  16.30’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda İstanbul ekibi Kasımpaşa ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, kritik deplasmanda mutlak 3 puanı hedefliyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Kasım 2019 Cumartesi 14:57
BYMS, İstanbul'da seriyi sürdürmek istiyor

Ligde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayıp 16 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde 9 hafta sonunda Trabzonspor’un averajla önünde yer aldı ve üçüncü sıranın sahibi oldu.

Sarı kırmızılılar, 9. haftada konuk ettiği İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0 yenerek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Üst üste üçüncü galibiyetini alan Malatya temsilcisi, son 3 maçta önemli bir çıkış yakaladı.

Süper Lig’de geride kalan 3 haftalık bölümde topladığı 9 puanla üçüncü sıraya yerleşen sarı kırmızılılar, çıkışını 10.haftada Kasımpaşa, 11.haftada ise Göztepe deplasmanlarında alacağı iyi sonuçlarla sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

İSTANBUL'DA GALİBİYETLERİ YOK
2017-2018 sezonundan buyana Süper Lig’de yer alan ve her sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken BtcTurk Yeni Malatyaspor, geride kalan iki sezonda İstanbul deplasmanlarında galibiyet elde edememişti. Bu sezon ligde iyi bir çıkış yakalayan sarı kırmızılılar, İstanbul şansızlığını kırmak istiyor.

Süper Lig’de İstanbul’u Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir takımları temsil ediyor. Ligde üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar İstanbul takımlarına karşı deplasmanda galip gelemedi. Sarı kırmızılılar, İstanbul takımlarına karşı şuana kadar deplasmanda oynadığı 10 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 1’de beraberlik aldı. 

BEŞİNCİ KEZ KARŞI KARŞIYALAR
BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Kasımpaşa’nın üstünlüğü bulunuyor.

İki ekip ilk olarak 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-2 kazanırken, ikinci yarıda Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de bir kez daha karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2-1’lik skorla üstün tamamladı.

MAÇI ÖZKAHYA YÖNETECEK
Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Hatay Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu ile Antalya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Murat Ergin Gözütok yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Direnç Tonusluoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın VAR hakemliğini İzmit Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan, AVAR hakemliğini ise Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Şeker yapacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.