banner13

BYMS, hafta içi oynadığı maçlarda mağlup olmadı

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde şuana kadar hafta içi oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi. Şuana kadar 2 kez hafta içi maçı oynayan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Kasım 2019 Perşembe 13:00
BYMS, hafta içi oynadığı maçlarda mağlup olmadı

Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılılar, puanını 19'a yükseltti. Ligde oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan Yeni Malatyaspor, 6. sırada kendisine yer buldu.

Ligde geride kalan 6 haftada 3 galibiyet, 3'te beraberlik alarak 12 puan toplayan ve mağlubiyet yüzü görmeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu süreçte attığı 25 golle de en golcü takım unvanını elinde bulunduruyor.

Geride kalan iki sezonda olduğu gibi bu sezonda aldığı iyi sonuçlar ve ortaya koyduğu futbolla dikkat çeken BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 13.haftasında Cuma günü 20.30'da Eryaman Stadyumu'nda Ankara ekibi Gençlerbirliği'yle karşı karşı karşıya gelecek.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de şuana kadar 2 kez hafta içi maçına çıktı. Sarı kırmızılı takım bu karşılaşmalarda,

Malatya ekibi, ilk hafta içi maçını 4 Ekim Cuma günü Yeni Malatya Stadyumu'nda Yukatel Denizlispor ile oynadı. Sarı kırmızılılar, bu karşılaşmayı 5-1 kazandı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci hafta içi maçını ise 21 Ekim'de deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynadı. Malatya ekibi, bu karşılaşmadan da 2-0'lık üstünlükle ayrıldı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.