banner13

BYMS farkını ortaya koydu : 4-0

Süper Ligin 9.haftasında haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım bir topunun direkten döndüğü karşılaşmada, gollerden 3’ü Donald, Jahovic (penaltıdan) ve Bifouma’dan gelirken, 4. golü Kayserili Rienstra kendi kalesine attı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
27 Ekim 2019 Pazar 16:21
BYMS farkını ortaya koydu : 4-0

Süper Ligin 9.haftasında haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım bir topunun direkten döndüğü karşılaşmada, gollerden 3’ü Donald, Jahovic (penaltıdan) ve Bifouma’dan gelirken, 4. golü Kayserili Rienstra kendi kalesine attı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Zorbay Küçük (Adana Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Ekrem Kan (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Deniz Caner Özaral (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Yakup Özhan (Gaziantep Bölgesi-Klasman Hakemi)

VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR hakemi Kerem Ersoy (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi)

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 6.Robin Yalçın, 15.Mustafa Akbaş, 16.Teenage Lingani Hadebe, 18.Adis Jahovic, 19.Afriyie Acquah, 20.Mitchell Donald (Dk.83 8.Murat Yıldırım), 21.Moryke Fofana (Dk.64 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa), 29.İssam Chebake, 66.Guilherme Costa Marques (Dk.74 7.Gökhan Töre), 91.Sakıb Aytaç

YEDEKLER: 35.Ufuk Ceylan, 3.Erkan Kaş, 7.Gökhan Töre, 8.Murat Yıldırım, 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa, 11.Eren Tozlu, 14.Ahmed Ildız, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 76.Özer Özdemir, 77.Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: Sergen Yalçın

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR: 33.Silviu Lung, 6.Benoit Guy Jean Poulain, 7.Bilal Başacıkoğlu (Dk.58 61.Ziya Alkurt ), 8.Hasan Hüseyin Acar, 9.Umut Bulut, 10.Pedro Henrique Konzen Medina Da Silva, 13.Hugo Miguel De Almeida Costa Lopes, 32.Karahan Yasir Subaşı, 38.Ben Rienstra, 43.Bernard Mensah, 66.Şamil Çinaz (Dk.85 29.Paul-Georges Ntep De Madiba)

YEDEKLER: 95.İsmail Çipe, 1.Hakan Arıkan, 5.Aymen Abdennour, 15.Atila Turan, 17.Nurettin Korkmaz, 20.Aksel Aktaş, 22.Levent Gülen, 24.Mert Kula, 29.Paul-Georges Ntep De Madiba, 61.Ziya Alkurt

TEKNİK SORUMLU: Samet Aybaba

GOLLER: Dk.14 Donald, Dk.76 Penaltıdan Jahovic, Dk.86 Bifouma ve Dk.90 Rienstra (Kayseri- kendi kalesine),

SARI KARTLAR: Fofana (B.Yeni Malatyaspor), Hasan Hüseyin Acar, Pedro Mendes, Ben Rienstra (Kayserispor),

Dakika 5: Sakıb’ın kaleye yakın bir bölgeden yaptığı sert şut sonuçsuz kaldı.

Dakika 11: Pedro Henrique’nin şutunda kaleci tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 14: BtcTurk Yeni Malatyaspor’un atağında Acquah topu Donald’a gönderdi. Donald’ın vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0

Dakika 18: Chebake’in ortasında topa Jahovic vurdu, top oyun alanının dışına çıktı.

Dakika 22: Kayserispor’dan Henrique’in atağında araya giren BtcTurk Yeni Malatyaspor savunması topu kornere gönderdi.

Dakika 24: Jahovic’in ortaladığı topu savunma uzaklaştırdı. Ardından ofsayt kararı geldi.

Dakika 30: Jahovic’in kaleye yakın mesafeden vuruşunda top direğe çarparak oyun alanından çıktı.

Dakika 33: Hasan Hüseyin’in vuruşunda top direğin yanından aut.

Dakika 40: Chebake rakip cezasahasına giderken Hasan Hüseyin’in müdahalesiyle yerde kaldı. Ev sahibi ekip serbest vuruştan sonuç alamadı.

Dakika 42: Kayseri savunmasının hatasıyla topu Fofana kaptı. Bu futbolcunun ortaladığı topa cezasahasında dokunan olmadı.

Dakika 44: Ceza sahasında çizgisi üzerinde Jahovic’in yere düşmesinden sonra hakem VAR incelemesi yaptı. İncelemenin ardından hakem oyunun devam etmesini istedi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

İlk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Dakika 49: Cezasahası önünde topa sahip olan Mitchell Donald kaleye şutladı. Defansa çarpan top kornere çıktı. Guilherme’nin kullandığı kornerden gelen topa Chebake kafayı vurdu, Kayseri kalecisi kurtarışıyla gole engel oldu.

Dakika 52:Chebake’nin şutunda savunma müdahale etti, pozisyon kornerle sonuçlandı. Atışı Guilherme kullandı, sonuç yok.

Dakika 55: Kayseri atağında Bilal tehlike yarattı, ancak sonuç alamadı.

Dakika 57: Kayseri savunmasının uzaklaştıramadığı topla ceza yayı üzerinde buluşan Fofana’nın şutu aut.

Dakika 63: Kayseri atağında Mensah sağdan ortaladı, gelen topa Umut Bulut kafayı vurdu, sonuç yok.

Dakika 67: Bu dakikada Kayseri, defans arkasına atılan pasla tehlike yarattı. Ziya Alkurt, gelen topu kontrol etti ve sert vurdu, Farnolle başarılı müdahalesiyle gole engel oldu.

Dakika 74: Yeni Malatya atağında Gökhan Töre pas çıkardı. Jahovic, topu kontrol ettikten sonra savunmaya Reinstra’ya çarpan top yan ağlarda kaldı.

Dakika 75: Rienstra’nın müdahale ettiği topa penaltı itirazı yapılırken, hakem VAR incelemesine başvurdu ve incelemenin ardından penaltı noktasını gösterdi, Rienstra’ya da sarı kart gösterdi.

Dakika 76: Yeni Malatyaspor’un kazandığı penaltı atışını Jahovic kullandı. Bu futbolcu sert bir vuruşla fileleri sarstı:2-0

Dakika 78: Yeni Malatya atağında, Bifouma’nın cezasahasına çevirdiği topa Robin’den önce savunma müdahale etti.

Dakika 79: Kayseri atağında Ziya ortaladı. Umut Bulut’un kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

Dakika 86: Yeni Malatyaspor Bifouma’nın golüyle farkı 3’e çıkardı. Sağdan topu taşıyan Acpuah’ın ortasında gelişine vuran Bifouma golü attı:3-0

Dakika 88: Ev sahibi takımın yine atak geliştirdi. Jahovic’le duvar pası yapan Gökhan Töre, uygun durumda olmasına rağmen topu auta gönderdi.

Dakika 90: Bu dakikada Yeni Malatyaspor bir gol daha buldu. Rienstra’nın geri pasında kaleci Lung’un ıskaladığı top kaleye girdi:4-0

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 4-0 üstünlüğüyle son buldu.

FERDİ DURDU/ YENİ MALATYASPOR-ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.