banner13

BYMS, en çok oyuncu değiştiren takımlar arasında

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunu ilk yarısında en çok oyuncu değiştiren takımlar arasında yer aldı. Sarı kırmızılılar, 17 haftalık süreçte 51 oyuncu değişikliği yaptı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Ocak 2020 Perşembe 16:43
BYMS, en çok oyuncu değiştiren takımlar arasında

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig’de ilk yarının tamamlanmasının ardından Süper Lig ile istatistikleri resmi internet sitesinde yayınlandı.

TFF verilene göre, BtcTurk Yeni Malatyaspor, sezonun ilk yarısında en çok oyuncu değişikliği yapan takımlar arasında yer aldı. Malatya ekibi ile birlikte Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe ve Galatasaray en çok oyuncu değişikliği yapan takımlar oldu. 47 değişiklikle en az oyuncu değişikliğini ise Aytemiz Alanyaspor yaptı.

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk yarısını 24 puanla kapatan BTC Türk Yeni Malatyaspor'un en istikrarlı ismi kaleci Fabien Ceddy Farnolle oldu. Farnolle, bütün karşılaşmalarda 90 dakika forma giyerek, sarı kırmızılı takımda en çok süre alan oyuncu olarak istatistiklere geçti. Toplam 21 futbolcunun şans bulduğu Malatya temsilcisinde Fabien Ceddy Farnolle, Adis Jahovic ve Guilherme Costa Marques tüm maçlarda forma giydi. Bu oyuncular arasında Beninli file bekçisi Fabien Ceddy Farnolle, 17 müsabakada 1530 dakika sahada kalıp takımın en istikrarlı futbolcusu

Kaleci Farnolle'u 1494 dakikayla forvet oyuncusu Adis Jahovic izledi. 1404 dakikayla Robin Yalçın üçüncü en çok süre alan oyuncu olurken, 1228 dakikayla Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme dördüncü sırada yer aldı. Uzun bir sakatlık ve tedavi sürecinin ardından takıma katılan Yiğithan Güveli ise hiç süre almadı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.