banner13

BYMS, deplasman maçlarını kayıpsız geçmek istiyor

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 10.haftasında 3 Kasım Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Önce Kasımpaşa ardından da Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, zorlu iki deplasmanı kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
30 Ekim 2019 Çarşamba 17:06
BYMS, deplasman maçlarını kayıpsız geçmek istiyor

Ligde geride kalan 3 haftayı galibiyetle tamamlayarak, 16 puan ve gol averajıyla üçüncü sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 10.haftasında 3 Kasım Pazar günü 16.30’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Ligde yakaladığı çıkışın ardından üst üste iki deplasman karşılaşmasına çıkacak olan sarı kırmızılılar, Kasımpaşa ve Göztepe karşılaşmalarından da istediği sonuçları alarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligin 9.haftasında sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0’la geçen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Tunus asıllı orta saha oyuncusu Ghaylene Chaalali katılmadı. Öte yandan uzun bir sakatlık sürecinin ardından takıma katılan genç defans oyuncusu Yiğithan Güveli ise takımla birlikte çalıştı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasının ardından gerçekleştirilen teknik-taktik antrenmanın ardından sona erdi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.