banner13

BYMS'de Göztepe mesaisi başladı

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında 10 Kasım Pazar günü deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
05 Kasım 2019 Salı 15:21
BYMS'de Göztepe mesaisi başladı

Süper Lig'de 10 haftalık bölümde 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3'te mağlubiyet alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, puanını 17'ye yükseltti. Sarı kırmızılı takım, gol averajıyla üçüncü sıradaki yerini korudu. Malatya ekibi, 10 haftalık bölümde rakip ağları 24 kez havalandırırken, kalesinde ise 12 gol gördü.

Ligin 10.haftasında İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen BtcTurk Yeni Malatyaspor, 1-0 geride olduğu karşılaşmayı 2-1'e getirdi ancak 10 kişi tamamladığı karşılaşmada 2-2 berabere kalarak, hanesine 1 puan yazdırabildi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında 10 Kasım Pazar günü 14.00'da İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcular, bir günlük iznin ardından Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde toplanarak, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı kırmızılılarda, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Ghaylen Chalali ile Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Robin Yalçın ve Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kartla birlikte cezalı duruma düşen Sakıb Aytaç, Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Ligin 11.haftasında karşılaşmalar 8, 9 ve 10 Kasım'da oynanacak. Maçların programı şöyle:

8 Kasım Cuma

20.30 Fenerbahçe-Kasımpaşa

9 Kasım Cumartesi

15.00 Gençlerbirliği-İstikbal Mobilya Kayserispor

17.30 Demir Grup Sivasspor-İttifak Holding Konyaspor

17.30 Çaykur Rizespor-Antalyaspor

20.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Galatasaray

10 Kasım Pazar

14.00 Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor

16.30 Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor

19.00 Medipol Başakşehir-MKE Ankaragücü

19.00 Beşiktaş-Yukatel Denizlispor.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.