banner13

BYMS'de Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor!

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 22.haftasında 16 Şubat Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı karşılamanın hazırlıklarını taktik çalışmayla sürdürdü.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Şubat 2020 Çarşamba 17:08
BYMS'de Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor!

Ligde bir maçı eksik olan ve ikinci yarıda şuana kadar oynadığı 3 karşılaşmayı kaybeden sarı kırmızılılar, 22.haftada deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Malatya temsilcisi, 16 Şubat Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Kemal Özdeş nezaretinde Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde toplanan futbolcular, antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından tamamlandı.

Sakatlığı nedeniyle iki haftadır takımdan ayrı kalan Moryke Fofana, tedavi sürecinin ardından takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Hadebe de takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Sakatlığı nedeniyle MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyen Gökhan Töre takımla birlikte çalışmaya katıldı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.