banner13

BYMS, aldığı sonuçlarla yükselişe geçti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle yükselişe geçti. Sarı kırmızılılar, 8 haftalık bölümde aldığı 4 galibiyetle 13 puana ulaştı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Ekim 2019 Cuma 15:49
BYMS, aldığı sonuçlarla yükselişe geçti

Süper Lig'e sahasında Medipol Başakşehir galibiyetiyle başlayan sarı kırmızılılar, ligin ikinci haftasında Trabzonspor'a 2-1, üçüncü hafta ise sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 3-2 yenildi.

Üst üste aldığı mağlubiyetlerle milli araya giren BtcTurk Yeni Malatyaspor, dördüncü haftada deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-0’lık skorla mağlup etti ve milli aradan galibiyetle dönmesini bildi.

Sarı kırmızılılar, 5. hafta iç sahada Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Altıncı haftada deplasmanda Antalyaspor'a 3-0 yenilen sarı kırmızılılar, son iki maçta, iç sahada Yukatel Denizlispor'u 5-1, deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 2-0 yendi.

Ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 13 puan topladı ve averajla 5. sırada yer aldı.

GOLCÜ BİR SEZON GEÇİRİYORLAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon attığı 18 golle ligde lider Aytemiz Alanyaspor ile en çok gol atan takım konumunda bulunuyor.

Sarı kırmızılı takımı, 17 golle Trabzonspor, 14’er golle Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor, 13’er golle Fenerbahçe ve Gaziantep Futbol Kulübü izliyor. Malatya ekibi, son 3 sezondur mücadele ettiği Süper Lig'de en skorer dönemini de yaşıyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'e yükseldiği 2017-2018 sezonunun ilk 8 haftasında 14, 2018-2019'da ise 11 gol atmıştı. Sarı kırmızılılar, bu sezon 8 haftalık bölümde 18 gole imza attı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Son Güncelleme: 25.10.2019 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.