banner13

BYMS, 11 haftada 3 kez kızardı

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyasapor, ligde geride kalan 11 hafta sonunda 3 kırmızı, 25'te sarı kart gördü.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Kasım 2019 Çarşamba 13:00
BYMS, 11 haftada 3 kez kızardı

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyasapor, ligde geride kalan 11 hafta sonunda 3 kırmızı, 25'te sarı kart gördü.

2019-2020 sezonuna iyi bir başlangıç yapan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 18 puan topladı. Ligde şuanda 7.sırada bulunan sarı kırmızılı takım, bu süreçte 25 gol kaydederken, kalesinde ise 13 gol gördü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 haftada 3 kez kırmızı, 25 kez de sarı kart gördü. Sarı kırmızılı takımda, 11 hafta sonunda Mustafa Akbaş, Robin Yalçın ve Eren Tozlu kırmızı kart gören oyuncular oldu.

Sarı kırmızılı takımda orta saha oyuncusu Ghaylen Chaaleli ile sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç 4'er sarı kart görürken, Afriyie Acquah ile Erkan Kaş'ın 3'er sarı kartları bulunuyor. Takımda Murat Yıldırım ve Mitchell Donald 2 kez sarı kart gördü. Robin Yalçın, Adis Jahovic, Özer Özdemir, Mustafa Akbaş, İssam Chebake, Moryke Fofana ve Teenage Hadebe ise 1'er kez sarı kartla cezalandırıldı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.