banner13

BtcTürk Yeni Malatyaspor ile Konyaspor'un 5. randevusu!

Spor Toto Süper Ligin sekizinci haftasında 21 Ekim Pazartesi günü 20.00'da BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Ekim 2019 Perşembe 17:01
BtcTürk Yeni Malatyaspor ile Konyaspor'un 5. randevusu!

Süper Lig'e milli ara nedeniyle verilen ara sonrası sekizinci hafta heyecanı yaşanacak. Ligin sekizinci haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, İttifak Holding Konyaspor'a konuk olacak. 21 Ekim Pazartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 20.00'da başlayacak.

Mustafa Öğretmenoğlu, Candaş Elbil, Mehmet Salih Mazlum hakem üçlüsünün görev yapacağı karşılaşmada Adem Sarıtaş dördüncü hakem olarak görev alacak. Mücadelede, VAR hakemliğini Mete Kalkavan, AVAR hakemliğini ise Ceyhun Sesigüzel yapacak.

LİGDE NE YAPTILAR?

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftalık bölümde 10 puan topladı ve milli araya 9'uncu sırada girdi.

Ligde oynadığı 7 karşılaşmada 3 kez galip gelen sarı kırmızılılar, 1 karşılaşmada berabere kalırken, 3 karşılaşmayı ise kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de 7 haftalık bölümde rakip ağları 16 kez havalandırarak, ligin en golcü takımı olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, kalesinde ise 10 gol gördü.

Sarı kırmızılılar, ligde topladığı 10 puanın 7'sini iç sahada alırken, deplasmanda sadece 3 puan kazanabildi. BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada 1 kez galip gelirken, 2 karşılaşmayı ise kaybetti.

İttifak Holding Konyaspor ise Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftalık süreçte 12 puan topladı ve milli araya 4'üncü sırada girdi.

Ligde oynadığı 7 karşılaşmada 3 kez galip gelen yeşil beyazlılar, 3 karşılaşmada berabere kalırken, 1 karşılaşmayı ise kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de 7 haftalık bölümde rakip ağları 10 kez havalandıran İttifak Holding Konyaspor, kalesinde ise 6 gol gördü.

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada topladığı 12 puanın 5'ini iç sahada, 7'sini ise deplasmanda kazandı. Yeşil beyazlılar, şuana kadar iç sahada oynadığı 3 karşılaşmada 1 kez galip gelirken, 2'de beraberlik aldı ve mağlubiyet yüzü görmedi.

BEŞİNCİ KKEZ KARŞILAŞACAKLAR

Spor Toto Süper Lig ekipleri BtcTurk Yeni Malatyaspor ile İttifak Holding Konyaspor, tarihlerinde beşinci kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce oynanan 4 karşılaşmada her iki takımda 1'er galibiyet elde edebildi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile İttifak Holding Konyaspor, tarihlerinde ilk kez 2017-2018 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya geldiler. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşma 1-

1'lik eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Konya'da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bir kez daha Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı İttifak Holding Konyaspor 1-0'lık skorla kazandı. Sezonun ikinci yarısında Konya'da oynanan karşılaşma ise 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.