banner13

Btctürk Yeni Malatyaspor 16 puan ile 3. sırada!

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, 9.haftayı 16 puanda üçüncü sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, 9.haftayı da en golcü takım olarak geride bıraktı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Ekim 2019 Salı 15:43
Btctürk Yeni Malatyaspor 16 puan ile 3. sırada!

Bu sezon Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, 9.hafta sonunda üçüncü sıraya yerleşti.

2019-2020 sezonunda ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de ise yükselişini sürdürüyor. Geride kalan iki sezonda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken sarı kırmızılılar, bu sezonda geride kalan 9 hafta sonunda yakaladığı ivme ile adından söz ettiriyor. Ligde geride kalan 9 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, puanını 16’ya çıkarırken, beşinci sıradan üçüncü sıraya yükseldi. 9 hafta sonunda 22 gol kaydeden BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuanda ligin en golcü takımı olma özelliğine de sahip.

Ligin 9.haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor, liderliğini sürdürdü.

Aytemiz Alanyaspor’un liderliğiyle geçilen 9.haftada şu sonuçlar alındı:

Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü: 2-0

Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor: 2-1

Gaziantep Futbol Kulübü-Aytemiz Alanyaspor: 1-1

Fenerbahçe-İttifak Holding Konyaspor: 5-1

BtcTurk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor: 4-0

Göztepe-Kasımpaşa: 1-4

Gençlerbirliği-Yukatel Denizlispor: 0-2

Beşiktaş-Galatasaray: 1-0

Medipol Başakşehir-Trabzonspor: 2-2

ALANYA ZİRVEDE KAYSERİ DİPTE

Süper Lig’de geride kalan 9 hafta sonunda 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet ile 18 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor 18 puanla zirvede yer aldı. Aytemiz Alanyaspor’u 17 puanla Fenerbahçe takip ediyor Ligde 16’şar puanlı takımlardan BtcTurk Yeni Malatyaspor gol averajıyla üçüncü sıraad yer alırken, Trabzonspor ise dördüncü sırada bulunuyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’a Malatya’da 4-0’lık skorla kaybeden İstikbal Mobilya Kayserispor 4 puanla ligin dibinde yer alıyor. Gençlerbirliği 6 puanla 17.sırada haftayı tamamlarken, MKE Ankaragücü 9 puan ve gol averajıyla 16.sırada yer alıyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 10.haftada deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa, 11 puan ve gol averajıyla 11.sırada yer aldı.

Ligin 9.haftasında oynanan derbide Galatasaray’ı 1-0’lık skorla evinde mağlup eden Beşiktaş, puanını 12’ye yükseltirken, haftayı 8.sırada tamamladı. Derbiden mağlup ayrılan Galatasaray ise 13 puanda kaldı ve 7.sırada yer aldı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.