banner13

BAL'da işler iyi gitmiyor!..

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta Malatya İdmanyurdu ve Pütürge Belediyespor istedikleri sonuçları alamıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
15 Ekim 2019 Salı 16:44
BAL'da işler iyi gitmiyor!..

Geçtiğimiz sezonda BAL'da yer alan Pütürge Belediyespor, 2019-2020 sezonuna da sıkıntılı başlamıştı. Grup'ta ilk haftada futbolcuların lisansını çıkaramadığı için karşılaşmaya gitmeyen Pütürge Belediyespor, hem 3-0 hükmen yenik sayıldı hem de mevcut 3 puan silme cezasına çarptırıldı. Grup'ta ikinci hafta ise Gaziantepspor'un maça gelmemesi nedeniyle hükmen 3-0 galip sayılan yeşil beyazlılar, üçüncü haftada deplasmanda Fırat Üniversitesi'ne, dördüncü haftada ise sahasında Adıyaman 1954 Spor'a 2-0'lık skorlarla mağlup oldu.

BAL 2.Grup'ta geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 3'te mağlubiyet alan Pütürge Belediyespor, 0 (sıfır) puanla 11'inmci sırada yer alıyor.

Bu sezon ilk kez Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatya İdmanyurdu ise sezona mağlubiyetle başladı. İlk haftada sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 mağlup olan sarı lacivertliler, ikinci haftada deplasmanda Kilis Belediyespor'u 2-0'la geçti ve ilk 3 puanını aldı. Grup'ta üçüncü haftada sahasında Sürsürüspor'a 2-1 mağlup olan Malatya İdmanyurdu, dördüncü haftada ise deplasmanda lider Kahta 02 Spor'a 1-0 kaybetti.

BAL 2.Grup'ta geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 3'te mağlubiyet alan Malatya İdmanyurdu, 3 puanla 10'uncu sırada yer alıyor.

BAL 2.Grup'ta beşinci haftada Malatya İdmanyurdu ile Pütürge Belediyespor karşı karşıya gelecek. 2Mücadele, 20 Ekim Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.