banner13

Arguvan’da Başkan Cemal Altun

TFF 3.Lig ekibi Arguvan Belediyespor’da olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mavi beyazlılarda, eski kulüp başkanı Cemal Altun yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
04 Ağustos 2022 Perşembe 18:22
Arguvan’da Başkan Cemal Altun

TFF 3.Lig ekibi Arguvan Belediyespor’da olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mavi beyazlılarda, eski kulüp başkanı Cemal Altun yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Geçen sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden (BAL) TFF 3.Ligi’ne yükselen ve geleceği uzun süredir belirsizliğini koruyan Arguvan Belediyespor, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Arguvan Turnam İlgezdi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında kulüp başkanı Cemal Altun bir kez daha kulüp başkanlığına seçilerek, güven tazeledi.

BOŞ HAYALLER SÜRECİ UZATTI
Yeni Malatyaspor'un 1.Lig'e düşmesinin ardından gözler Arguvan Belediyespor'a çevrilmişti. Cengiz Günaydın ve Özgür Karakoç Malatya'ya gelerek bir dizi görüşmeler gerçekleştirmişti. Arguvan Belediyespor'un genel kuruldan sonra isminin Malatya Arguvanspor olarak değiştirilerek, bu isimle 3.Lig'de mücadele edeceği, sonrasında isminin Malatyaspor olarak değiştirileceği bildirilmişti. Gerçekleştirilen görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmadığı ve birleşmenin gerçekleşmeyeceği belirtilmişti.

Yapılan görüşmeler sonrası Günaydın ve Karakoç şehirden ayrılırken, iddialı açıklamalar yapmışlardı. Birleşme süreci ve projeler boş çıkarken, Arguvan Belediyespor zaman kaybına uğradı.

TESİS İÇİN YER ARIYORLAR
Arguvan Belediyespor ile ilgili Malatya Arguvanspor olma ve Malatya futbolunun yeni kurtuluşu olarak ortaya atılan iddia ve söylemler tamamıyla boşa çıkarken, kulübün bundan sonra nasıl bir süreç izleyeceği merak konusu oldu.

Mavi beyazlıların süreçten dolayı sezona geç başlaması bir yana maçları nerede oynayacağı ve şehir merkezinde nerede kalacağı da netlik kazanmadı.

Arguvan ekibinin maçlarını Yeşiltepe Stadı’nda oynaması beklenirken, tesis için yer aradığı öğrenildi.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.