banner13

Acquah'ın anlamsız tepkileri... "Kimse 90 dakika sahada kalacak diye bir şey yok"

Beşiktaş ile oynanan karşılaşmanın 70.dakikasında oyundan alınan orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, oyundan çıkarken tepki gösterdi. Takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, yaşananlarla ilgili "Hiçbir oyuncunun 90 dakika sahada kalacak diye bir kontratı yok" dedi.

02 Kasım 2020 Pazartesi 17:47
Acquah'ın anlamsız tepkileri... "Kimse 90 dakika sahada kalacak diye bir şey yok"

Beşiktaş ile oynanan karşılaşmanın 70.dakikasında oyundan alınan orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, oyundan çıkarken tepki gösterdi. Takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, yaşananlarla ilgili "Hiçbir oyuncunun 90 dakika sahada kalacak diye bir kontrandı yok" dedi.

Yeni Malatyaspor'da son oynanan iki maçta oyundan alınan Acquah'ın gösterdiği tepki eleştirilere neden oldu. 

Ganalı ortasaha geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçının 63. dakikasında oyundan alınmasına tepki göstermiş ve kolundaki kaptanlık pazu bandını yere atmıştı.

Sarı siyahlı takımın orta saha oyuncusu Akuah son olarak Beşiktaş mücadelenin 70.dakikasında oyundan alınmasına kızarak Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na tepki gösterdi.

Afriyie Acquah’ın bu hareketleri tepkilere neden olurken takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu'da bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada oyuncunun hareketlerine anlam veremediğini söyledi.

Hamzaoğlu, Acquah’ın tepki göstermesine ilişkin şunları söyledi: “Oyuncularım çok istiyorlar. Sahada kalmayı da istiyorlar. Mağlubiyeti de hazmedemiyorlar. Buda kolay bir şey değil. Acquah iki haftadır tepkili. Geçen haftada kaptanlık bandını attı. Bundan sonra koluna gelir mi, bilmiyorum. Yine tepki gösterdi ama hiçbir oyuncunun 90 dakika sahada kalacak diye bir kontrandı yok. Buna da karara verenler bizleriz. Oyuncularımla da gereken şeyleri konuştum. ‘Bu tür davranışların hoş olmadığını’ söyledim. Kötü niyetli olmadıklarını biliyorum. Zaten öyle bir şey olsa aramızda barındırmayız ama bu tür davranışların hem bize hem arkadaşlarına, oyuna giren arkadaşlarına saygısızlık olduğunu kendilerine söyledim. Bunu da burada söylemekte bir sakınca görmüyorum. Bu gizli ya da özel bir şey değil. Bundan sonrada bu tür davranışları görmek istemediğimizi söyledik, onlarda dinlediler. Bakalım önümüzdeki haftalarda göreceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.