banner13

Malatya'daki eczanelerin çalışma saati değişti!

Malatya İl Hıfzıssıhha Kurulu eczanelerin çalışma saatleri talebini de inceledi. İnceleme sonunda, "İlimiz Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde faaliyet gösteren eczanelerin 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren çalışma saatlerinin hafta içi günlerde 10.00-18.00 olarak tespit edilmesi ve hafta sonu günlerde nöbetçi eczane sayısının 8 olarak uygulanması yönündeki talebinin uygun bulunmasına ve uygulamanın bu yönde yapılmasının sağlanmasına karar verildi” şeklinde açıklama yapıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Nisan 2020 Çarşamba 18:15
Malatya'daki eczanelerin çalışma saati değişti!

Malatya İl Hıfzıssıhha Kurulu  eczanelerin çalışma saatleri talebini de inceledi. İnceleme sonunda, "İlimiz Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde faaliyet gösteren eczanelerin 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren çalışma saatlerinin hafta içi günlerde 10.00-18.00 olarak tespit edilmesi ve hafta sonu günlerde nöbetçi eczane sayısının 8 olarak uygulanması yönündeki talebinin uygun bulunmasına ve uygulamanın bu yönde yapılmasının sağlanmasına karar verildi” şeklinde açıklama yapıldı.

iha

Son Güncelleme: 01.04.2020 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.