banner13

Korona virüsten kurtulan anne ve oğlu taburcu oldu

 Malatya’da anne ve oğlu birlikte Korona virüs (Covid-19 ) hastalığını yenerek hastaneden taburcu oldular.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
20 Nisan 2020 Pazartesi 15:43
Korona virüsten kurtulan anne ve oğlu taburcu oldu

 Malatya’da anne ve oğlu birlikte Korona virüs (Covid-19 ) hastalığını yenerek hastaneden taburcu oldular.

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de daha fazla yayılmaması için önlemler alınan yeni tip korona virüs salgınına yakalanarak Eğitim Araştırma Hastanesinde 17 gün tedavi süreçleri devam eden ve sağlıklarına kavuşan Fatma Taştan ( 82 ) ve oğlu Nusret Taştan ( 63 ) taburcu edildi.

Nusret Taştan, hastalık süreçleriyle ilgili bilgi verirken, “Annem ve bana korona virüs tanısı konularak Malatya Eğitim Araştırma Hastanesine yatırıldık. 17 günlük bir tedavinin ardından çok şükür annem ile bu hastalığı atlatarak taburcu olduk” ifadelerini kullandı.

Nusret taştan, yeni tip korona virüs hastalığına yakalanmamak için önerilerde de bulunarak, “Dünyanın ve ülkemizin başına bela olan salgından korunmak için lütfen hijyene, sosyal mesafeye, beslenmemize ve özelikle dışarı çıkmama konusunda yapılan uyarılara mutlaka uyalım. Elimizden geldiği sürece çok mecbur olmadığımız sürece evlerimizden dışarı çıkmayalım. Bilinçli olursak Allah’ın izni ile bu salgından el birliği ile kurtuluruz. En kısa zamanda eski günlerimize döneriz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.