banner13

Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı Ödülü ERTV’ye

GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 15’incisi Malatya’da düzenlenen GAP Oscarı Ödül Töreninde, Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı ödülü televizyonumuz ERTV’ye verildi.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 18:07
Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı Ödülü ERTV’ye

GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 15’incisi Malatya’da düzenlenen GAP Oscarı Ödül Töreninde, Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı ödülü televizyonumuz ERTV’ye verildi.

GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen GAP Oscarı Ödül Töreni, Malatya Nikâh Saray’ında yapıldı. Ulusal ve Uluslararası alanda siyasilerin, bürokratların, sanatçıların, iş insanlarının ve medya kuruluşlarının katıldığı organizasyonda, ödüller sahiplerini buldu.15’incisi Malatya’da düzenlenen GAP Oscarı Ödül Töreninde, “Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı” ödülü de televizyonumuz ERTV’ye verildi.

Bünyesinde istihdam ettiği personel sayısı, kurumsal yönetimi, Malatya’da gündemi belirleyen haberleri, Türkiye’nin her yerinde ve dünyanın birçok ülkesinde izleyenleri ekran başına kilitleyen program içerikleri ve dolu dolu yayınları ile bu ödülü almaya hak kazanan ERTV’nin ödülünü ERTV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren adına, Programlar Müdürü Burak Altun, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’nın elinden aldı.

Gücünü izleyicisinden alan, sadece Malatya’yı değil, bölgeyi yaptığı, haber, program ve her alanda temsil eden, tüm gelişmeleri anında detaylı bir şekilde izleyicisi ile buluşturan, Malatya başta olmak üzere bölgenin turizm, sanayi, eğitim ve birçok yönden tanıtımı ve gelişimi için tecrübeli ve büyük kadrosuyla ERTV, yıllardır başarıyla sürdürdüğü yayıncılığını bu ödül ile de taçlandırmış oldu.

30 yıldır, doğru, hızlı ve tarafsız yayıncılık ilkesi ile yayın hayatını sürdüren ve yenilenen hizmet binası, yayın stüdyoları ile gelişen teknoloji ile birlikte her geçen gün yayın kalitesine ve hızına yenilikler katmaya devam eden bölgenin en büyük televizyonu ERTV, 2020 yılında da Türkiye’nin 49 yerel kanalının internet yayınlarının yer aldığı Artı Dijital Medya Platformu’nda da en çok izlenen TV kanalı olmuştu.

Son Güncelleme: 14.05.2022 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.