banner13

Yardım paketlerinin içinden çıkan notlar duygulandırdı

Elazığ Sivrice merkezde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye destek ekipler ve yardım malzemeleri gönderiliyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
27 Ocak 2020 Pazartesi 19:13
Yardım paketlerinin içinden çıkan notlar duygulandırdı

Elazığ Sivrice merkezde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye destek ekipler ve yardım malzemeleri gönderiliyor.

Türkiye’nin her noktasından gelen yardımlar, ekipler tarafından titizlikle hazırlanarak depremzedelere ulaştırılıyor.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Beydağı Gençlik Merkezi de bu kapsamda gönüllü olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Beydağı Gençlik Merkezi acil durum ve afet timi, bölgeye gönderilmek üzere Malatya’ya gelen yardımları hazırladıkları esnada, yardım paketlerinin içerisinde ilkokul öğrencilerin depremzedelere yazdıkları mektuplarla karşılaştı.

Ordu’dan Ömer ve Elif’in mektuplarının yanı sıra Adana’da yaşayan Alperen’in daveti duygu dolu anlar yaşattı. Koca yürekli ilkokul öğrencileri, hem bölgeye yardım gönderdi hem de mektuplarıyla depremzedelerin acılarını paylaştı.

Ömer, gönderdiği mektupta, “Elazığ’daki depreme çok üzüldük. İzleri, sarsıntısı bile çok korkuttu. Canınız yanarsa canımız yanar. Allah sizi çok korusun. Ordu’dan sizler için dua ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Elif Türkmen ise “Biz evlerimizde sıcak yerdeyiz, sizler soğukta üşüyorsunuz. Sakın üşümeyin” diyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Adana’da yaşayan ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Alperen Kuşdemir ise yazdığı mektupta adresini paylaşarak, “Sevgili kardeşlerim, yaşadığınız deprem için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Hiç tanışmasak da sizi çok seviyoruz. İnşallah bir daha böyle talihsiz olaylar yaşanmaz. Hepinizi evime davet ediyorum” dedi.

KAYNAK: İHA


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.