banner13

Vali Şahin, ilçe gezilerine Pütürge’den başladı

Vali Hulusi Şahin, Pütürge’de ziyaretlerde bulunarak İl ve İlçe Kurum Müdürleriyle muhtarları bir araya getiren bir toplantı düzenledi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Haziran 2022 Çarşamba 14:35
Vali Şahin, ilçe gezilerine Pütürge’den başladı

Vali Hulusi Şahin, Pütürge’de ziyaretlerde bulunarak İl ve İlçe Kurum Müdürleriyle muhtarları bir araya getiren bir toplantı düzenledi.

Düzenlenen toplantıda ilçenin deprem nedeniyle yapılmakta olan iş ve işlemler başta olmak üzere altyapı yatırımları ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar gündeme getirildi.

Toplantı öncesi İlçe Kaymakamı Batuhan Taşgın ile Belediye Başkanı Mikail Sülük’ü ziyaret edip ilçede yapılan çalışmalar, hizmetler hakkında bilgi alan Vali Şahin, Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasında ilk ilçe ziyareti ve muhtarlar toplantısının Pütürge ilçesinde başladığını ifade ederek bunun sebebinin Pütürge İlçemizin deprem realitesi ile karşı karşıya olması olduğunu ifade etti.

Muhtarlar ayrıca mahallelerin diğer sorunları ile ilgili talep ve önerilerini de dile getirerek Vali Şahin’e ilettiler.

Toplantının ardından Vali Şahin, Halk Eğitim Merkezi, Öğretmen Evi inşaat alanı ve İlçe Merkezinde yapımına başlanan Millet Bahçesi inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerinden bilgi aldı. İncelemeleri esnasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

1997 yılında Şırnak’ta görevliyken sınır ötesi operasyonda şehit olan Tnk. Er Mehmet Taştekin’in Pütürge’de yaşayan ailesini ziyaret eden Vali Şahin, şehidimizin babası Haşim Taştekin ile bir süre sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.